Для чого потрібна естетична стоматологія

%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b5_2

Естетична стоматологія схожа на пластичну хірургію, але тільки для зубів. Вона давно популярна на Заході і стає все більш затребуваною в нас. Естетична стоматологія використовує різні розробки сучасної науки, що спрямовані на поліпшення зовнішнього вигляду зубів.

Кому це треба? Тим, у кого вроджені чи набуті дефекти зубного ряду, чи кого природа просто не наділила красивими рівними зубами. Адже люди, які стикаються з подібними проблемами, соромляться зайвий раз посміхнутися, бояться, що оточення помітить їх дефект, через що в них часто виникають комплекси та психологічні травми. Саме на допомогу таким людям приходить естетична стоматологія.

Навіть такий, здавалося б, непоправний стан, як неправильний прикус, можна скоректувати, використовуючи брекет-системи.

%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b5_2a

Брекет-система в дії:

Реставрацію зруйнованих чи потемнілих зубів здійснюють за допомогою спеціального світловідбивного композиту. За його допомогою можна відновити косметичний дефект будь-якого зуба.

%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b5_2%d0%b12

У разі протезування досвідчений стоматолог-протезист зможе підібрати максимально точний колір, що відповідатиме кольору ваших природних зубів.

Підбирання кольору штучних зубів
Підбирання кольору штучних зубів

Не варто забувати про імплантацію, коли в кістку на місці втраченого зуба вживлюється імплантат – титановий стержень. Після його приживлення на нього встановлюється коронка, яку важко відрізнити від природного зуба.

%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b5_2%d0%b3

Отже вибір за вами: або далі соромитися своїх зубів або звернутися за допомогою до фахівця, щоб ваша посмішка радувала вас і ваших близьких.

Попередня стаття

Послуги стоматолога. За що платимо?

Будь-яка процедура, що проводиться стоматологом, має певну вартість. У першу чергу, лікарі беруть гроші за свою роботу – це зрозуміло, ... Читати далі

Наступна стаття

Страх як основна причина ускладнень із зубами

Усім давно відомо, що краще лікування - це профілактика хвороби, але в нас з дитинства так глибоко вбитий страх перед ... Читати далі